Friday, February 28, 2014

Peace yoo

Assalamualaikum  semua blogger2....pejam celik pejam celik esok zaaj akan bertolak ke shah alam for further my study..hopefully everything will be ok..

Monday, February 3, 2014

Lonely

Macam mana korang tengok lenggangnya station minyak.ni mlm ni..mcm 2 juga la perasaan aku ketika ini...apa-apa pun..just keep smiling and peace to the world....:)

Saturday, February 1, 2014

Sahabatku BiNi orAng

Alhamdulillah syukur...habibah shafiyah selamat bergelar isteri kepada....(......)..nama lupa..hehehhe...semoga perkahwinan ini kekal hingga ke anak cucu.... So hari ni aku dan kawan-kawan pergi la kenduri kawan kelas kami ni..suasana agak meriah. So kat situ dah jadi macam reunion dah. Jumpa semula kawan-kawan lama.semua dah ada kehidupan masing-masing. Ada yang dah bekerja,masih study,tunang orang.hehe..So gudluck la ye kawan-kawan. Peace to the world