Wednesday, May 8, 2013

APRIL & MEI

Kedua- dua bulan ini adalah bulan keramat bagi hidup zaaj..HEhehehe..Banyak peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam bulan ni..Suka dan duka.. Kelmarin (7.5.2013) segala2nya berubah. Zaaj keluar bersama orang tersayang dan terapat. Permulaan yg kurang baik kerana sampai lambat akibat kesesakkan. Lepas 2 teruskan perjalanan seperti biasa. She bought for me a book. An empty book which is i will write about my feeling starting from yesterday. I  know already all this will happend. It was expected because i nak dia tahu perasaan yg tiba2 kenapa jadi mcm ni. Bukannya perasaan cintaku dan sayangku hilang. Cuma perasaan ingat laksanakan seperti yg dijanjikan hilang. Mungkin dia paham dan mungkin tidak. Entah la.. Terlalu banyak yg dah kami tempuhi bersama, dan juga terlalu banyak yg zaaj redha. Zaaj bukannya jenis lelaki yg akan berpura2 keatas seorang wanita dan memberi harapan palsu hanya untuk main2. That is not me. That's why i g taw dia yang i tiba2 x rasa untuk 11.12.13. Just nak dia tahu tapi begini pula jadinya. X pa la. ada jodoh ada la. Zaaj cuma perlukan masa untuk recover dan ini mungkin memberikan dia peluang untuk berfikir dengan lebih baik. Yesterday also i got keychain which is very nice..hahaha... And hopefully she like my present and sory x da suprise. :).. Till then ...

TO BE CONTINUED....

Thursday, May 2, 2013

I HATE THIS FEELING SO MUCH

CINTA YANG DISEMAI TAK SELAMNYA BERKEKALAN,
TIBA SATU MASA CINTA ITU TETAP AKAN PERGI,
PERGI BERSAKSIKAN AIR MATA,
BUKAN NIAT DIHATI UNTUK BERDUSTA,
KETERPAKSAAN MEMBUATKAN AKU MELAKUKANNYA,
HANYA UNGKAPAN MAAF DAPAT KU UCAPAKAN,
MOHON KAU LENYAPKAN RASA BENCI,
ANDAI KATA KAU TAK BISA,
TUNGGULAH SEHINGGA KAU BENAR-BENAR TERBUKA,
JANGAN PERNAH MENYESAL MENGENALI CINTA,
KERNA CINTA MAMPU MEMBERIKAN KAU BAHAGIA,
WALAUPUN BAHAGIANYA CUMA SEKETIKA.

P/S- to myself..hate this