Sunday, January 22, 2012

NIKE SHOES



ASSALAMUALAIKUM Y'ALL. Ada sapa-sapa yang interested nak beli kasut nike seperti gambar diatas sila la chat with me kat chat box k.
HARGA:RM59.00
SIZE:7
*masih dalam keadaan baik.Saja tolong my little brother to earn some money

Friday, January 20, 2012

Ally Iskandar bernikah.

TAHNIAH ALLY.

Entah macam mana hari ni aku rasa nak update pasal pernikahan Ally Iskandar ni. Tahniah diucapkan kepada Ally Iskandar yang telah selamat bernikah dengan Nurfarahin Romlee, 23 dengan 2 kali lafaz. Semoga pernikahan mereka ni berkekalan sehingga ke anak cucu.AMIN.

AHAD YANG PANAS

ASSAALAMUALAIKUM, wow....hari ahad ni akan menjadi hari yang ditunggu2 oleh peminat sukan bola sepak. Nak tahu kenapa??Jeng4x... Sebab hari ahad ni akan menjadi medan pertempuran bagi MANCHESTER CITY VS TOTTENHAM H. & ARSENAL VS MANCHESTER UNITED. So, aku dah ternyata akan sokong manchester city dan arsenal.huhu.. So kita tunggulah resultnya nanti dan ternyata perlawanan ini mampu mengubah kedudukan dalam liga.
POS
LP CLUB P W D L GF GA GD PTS
1 (1) Manchester City 21 16 3 2 57 16 41 51
2 (2) Manchester United 21 15 3 3 52 20 32 48
3 (3) Tottenham Hotspur 21 14 4 3 39 21 18 46
4 (4) Chelsea 21 12 4 5 40 25 15 40
5 (5) Arsenal 21 11 3 7 38 31 7 36

Penyanyi Izwan Pilus Meninggal Dunia


Penyanyi Izwan Pilus menghembuskan nafas terakhirnya pukul 6.15 petang tadi di Hospital Ampang. Maklumat tersebut disahkan oleh adiknya Aril sebentar tadi menerusi Twitter. Allahyarham dikatakan meninggal dunia akibat jangkitan kuman pada paru-paru.

Penyanyi lagu Kembali Senyum itu lahir pada 24 November 1979. Jenazah Allahyarham dijangka akan dikebumikan di kampung halamannya di Melaka.

Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat. Al-Fatihah.


ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah, at last i can taste my scholarship..hehehe..Nak rasa macam mana 2 Nal? Actually aku dapat biasiswa jpa. Lama gak r tunggu nak dapat and alhamdulillah aku dapat juga. So thanks to JPA. Aku rasa besyukur sangat. Antara ramai2 yang apply aku and membe2 aku dapat. Mudah-mudahan dengan biasiswa yang aku dapat, aku akan jadi lebih semangat untuk belajar. So my terget right now to finish my study with 1 class...AMIN...