Thursday, January 28, 2010

REUNION CAP AYAM

woi nan amk la cuti slasa ni.. klas wat reunion....nsb baek aku x amik cuti tau..reunion kepala hotak...4 orang reunion apa..
apa-apa pown best la gak kan kami main bowling..spa yang main..haha...me,pah.naim.and abg M...1st game punya la stylo..2nd game haha..naim la yang plg stylo....siap ko..aku nak rematch...sblum main 2 kunci moto ang M ilang..haha..mengelabah dia, tp mcm biasa la mengelabah dia kejap ja...apa2 pown korang tengok ja la gamba2 ni...























Sunday, January 24, 2010

SUNDAY

Di morning sunday yang hening ini aku bgun awal,for wat??mst kerja...hurm...alhamdullilah aku masih dpt bagun...masih dipanjangkan umo..so lps bersiap, kemas bilik, breakfast sorang2, send msg sana sini aku betolak...fuyo, sejuk r..akibat cuaca yang agak redup so perasaan pown jadi redup...keta x byk plak kat jalan, ow ya la org tengah best tido..weekend right???disebabkan keta x byk aku wat gil...syok sendiri ats moto..hahaha

Saturday, January 23, 2010

tension

apa itu tension......??? erm, tension ni adalah tekanan..bak kata abg wan, tekanan o..
hahaha,,..hidup kalau x tension x sempurna, x chalging and berxx lagi la...
so, hoby aku adalah wat muka tension..hari2 tension..benda kecik pown tension..benda besaq lagi la tension....tau mcm mana nak release tension...ha, ngadu kat ms dorayaki..hahaha..kita kasi dia plak yg tension...jgn kang migrain plak kan....so, pohon la kekuatan diri pada YANG MAHA ESA,,, tapikan, tension best, nak tau y???
ha
makan nasik ngan kari
lu pikir r sendiri..:p

MOOD

Ku cuba redakan relung hati,
Bayangmu yang berlalu pergi,
Terlukis di dalam kenangan,
Bebas bermain di hatiku….

Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku….

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku….

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh…
Aku cinta oooooooo…

sUdah r cikit2...
lebih2 plak
sekeh kang
hahahhaha

Wednesday, January 20, 2010

stylo2



PERGH.. memang stylo r.mitsubitshi 2.....
ari-ari polis 2 nak ronda, hahahha



Friday, January 15, 2010

KENAPA

eh..ni pasal ngan tetiba ja ada blog mrzaaj...hahahaah
oklah.sebenarnya aku buat blog ni dah agak lama cuma aku x tau nak tulis pa sblum ni...aku blur..
then tetiba ja ada mood nak jadi ahli.....jeng jeng jeng jeng...ahli pew r..... lu pukir la sndiri...

hermph...... kpd caon,
sory r....sbnarnya blog aku sblum ni boleh diibaratkan sepert x wujud tp skang dah wujud kot.....eh KOT,...sapa ntah suka guna ayat berKOT ni..jeng jeng jeng jeng.,.......



















ni apsal tetiba ja ada dorayaki ni.....ha..... sorang je yang tahu....sapa???????????
ms kantoi....